Volkswagen Golf 4 1.6 SR: Stationair schommelen, tenzij pook vrij staat en koppeling o

Bouwjaar: 1999

Ik heb een volkswagen golf4 uit 1999. Als de auto stationair loopt en ik sta stilbijv. voor een stoplicht)
schommelt de motor enorm in toeren van 900 tot 1200. Ik heb dan de versnelling in de 1 staan en het koppelingspedaal ingedrukt. Soms beweegt dan zelfs mijn gaspedaal lichtjes!. Zodra ik de versnellingspook in zijn vrij zet en het koppelingspedaal omhoog laat staan, houdt het schommelen op. Wie weet wat dit kan zijn? temperatuursensor in motor is al reeds vervangen. Tevens had ik graag gewetenn waar de letters SR voor staan en wat dit betekent.

alvast bedankt

mauro

Geplaatst door mauro (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Bouke1400 (0), 19 jaar geleden

Ik heb dit ook een keer gehad en na het vullen van mijn remvloeistof was dit verdwenen. De koppeling wordt namelijk hydraulisch bediend en de olie wordt van de remvloeistof afgetapt.De kans is groot dat de koppeling niet geheel vrij komt.Dit heeft de zelfde resultaat als de koppelijn niet geheel ingetrapt wordt. Succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.