Volkswagen Golf IV: Texalarm Klasse 3 inbouwschema

Bouwjaar: 1999

Ik ben van plan een Texalarm klasse 3 in te bouwen (heb geen ceritificaat nodig) en wil deze koppelen aan de gewone standaard sleutelzender. Zijn hier kastjes voor of is het een kwestie van een draad.
Graag zo veel mogelijk informatie over het inbouwen d.m.v. een schema of iets dergelijks. Het belangrijkste is dat hij werkt op de sleutelzender.

janhoff

Geplaatst door janhoff (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

martijn7413 (0), 19 jaar geleden

wordt lastig denk maar het is wel mogelijk om de deuren met de alarm zender te openen maar ik neem aan dat dat niet de wens is

IK denk dat je even moet zoeken naar het kastje van de sleutelzender deze zal tikken als je op de zender drukt uit dit kastje komen draden waarmee je de deur vergrendeling bediend. met deze draden moet je dan het alarm aan en uit kunnen schakelen. nou weet ik niet of het nog mogelijk is bij klasse 3 maar misschien kun je dat in het schema zien. als het een av 2025/3 is kun je het allarm uitzetten door 3 seconden massa te maken op aan sluiting 5. misschien kun je mij het schema sturen van het alarm

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.