Volkswagen Tiguan 2008: Stekkers deurverbinidingen bestuurderszijde

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BWK, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 110

Vandaag getankt, auto op slit dmv de ab op sleutel. Na betalen de auto ontgrendelt, en enkel de biijrijderszijde gaat vh slot. Tevens valt op dat de raambediening ( voor alle ramen) vanaf bestuurderskant en passagier bestuurderskant het niet doen, ook brand de verlichting niet. Reageert ook niet op de binnenverlichting. Ik vermoed ergens een stekker los? Waar zouden jullie eerst zoeken? Heb zekeringen gecontroleerd, die zijn alle goed. Zekeringen zijn ook van alle ramen, en niet van slechts de linkerzijde lijkt me... alarm doet het nu ook niet, en ramen reageren niet meer op de sleutel.
Alvast dank voor jullie hulp!

Petertje2005

Geplaatst door Petertje2005 (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Tiguan? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

check

Beste antwoord, geplaatst door Petertje2005 (0), 3 jaar geleden

Het bleek de deurconputer te zijn. Kennelijk zit er in elke deur een computer welke vanalles regelt. De bestuurderdeur computer vervangen door de garage, en problemen zijn gelukkig opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Tiguan of stel zelf een nieuwe vraag.