Volkswagen Golf I : stoorings moment

Bouwjaar: 1982, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1100

hallo, jongens mijn golf 1 bouwjaar 1982 geeft soms een onderbreking alsof heel even de spanning weg valt dit is moeilijk te achterhalen daar het volgende moment alles weer oke is is dit een golf kwaal ? of in wat voor richting moet ik zoeken? gr.jan

swanen

Geplaatst door swanen (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

dit is een golf kwaal ja, de brandstof en temperatuurmeter gaat waarschijnlijk ook de hoek in.

Oorzaak, het contactslotschakelgedeelte, ook wel contactblokje genoemd. Probleem kun je naar alle waarschijnlijkheid simuleren door een beetje met de sleutel te rotzooien. Soms is het tijden over als je geen sleutelbos meer aan de sleutel hangt, meestal even een nieuw blokje halen bij de dealer, heeft ze nog steeds liggen, en inbouwen. Makkie bij deze wagens, stuur er af, schakelaars weg, contactslothuis er af, dan aan de achterzijde een sterschroefje los en het schakelgedeelte kan er uitgenomen worden. Binnen 1/2 uur rijd je weer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.