Volkswagen Passat: STOP brake fault

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8t

goedendag,

over de afgelopen weken heb ik een probleem met mijn passat. Ik merk het vooral op koude dagen. Mijn probleem is dat waneer ik accelereer ik plots een waarschuwings toon krijg. vervolgens heb ik op mijn dashboard de volgende melding: STOP Brake fault STOP check manual. hierbij krijg ik ook een knipperend rood Brake light. Ik krijg niet een abs lampje. Als ik vervolgens mijn computer uitlees heb ik overegens geen fout codes. Ik heb via vwvortex.com al wat informatie ingewonnen, maar ik vraag het graag aan de pros wat er mis kan zijn en wat ik kan doen om het probleem te isoleren en op te lossen.

Veel dank voor uw tijd en moeite.

Renzo

ren the man

Geplaatst door ren the man (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Probleem zit in remvloeistof reservoir,controleer het peil.
Wat ook vaak gebeurd is dat het netje wat in het reservoir ligt te diep zit waardoor de sensor naar beneden wordt gedrukt.

eko1979 (0), 16 jaar geleden

remvloeistof bijvullen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.