Volkswagen Polo: Storing centrale vergrendeling Polo 4 deurs type 6N2

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Hallo,

De luchtpomp voor de CV blijft lopen bij gebruik. Heb de luchtpomp gecontroleerd door mijn vinger erop te leggen en bij een bepaalde zuiging/ druk slaat deze wel gewoon af. Dus denk ik dat ergens een lek zit bij de deuren. Indien we de (achteraf gemonteerde) afstandsbediening gebruiken dan blijft het slot van de bestuurderdeur hangen.
Momenteel gebruiken we daarom gewoon de afstandbediening niet meer en openen we de auto met de sleutel aan de portier van de bestuurderzijde. De CV werkt dan normaal alleen de luchtpomp in de achterbak blijft nog zo n 20 seconden duidelijk hoorbaar lopen.

Heeft iemand hier ervaring mee, ik kan nergens op internet een schema/ foto vinden van het slot.

Alvast bedank voor jullie reactie !

Jeroen Zevenaar

Geplaatst door Jeroen Zevenaar (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Dus met de afst.bediening dan werkt het slot van de bestuurders deur niet? Als dat zo is dan weet je waar je moet zoeken. Er lopen vanaf de pomp 3 of 5 (afhankelijk of het een 3 of 5 deurs is) slangetjes die zich splitsen naar elke deur toe en als bij jou dus het best.deur slot niet werkt dan ligt het slangetje naar die deur los of hij is gescheurd o.i.d.
Meestal is er iets in het doorvoerrubber aan de hand.

www.donautomotive.nl (0) PRO, 12 jaar geleden

Er is ergens een lek in de vacuumslang (kapot of ergens los) er kan dus geen vaccuum druk worden opgebouwd waardoor de pomp blijft lopen.

Met vriendelijke groet,
Don Automotive

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.