Volkswagen Golf I : stotteren

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2h 1.8

hallo als ik met me auto op de snelweg rij of een autoweg en ik rij over een hobbel in de weg wil hij steeds vaker gaan stotteren en houd dan ook in dit duurt heel even en daarna rijd hij weer gewoon weet iemand wat dit kan zijn en hoe moet ik te werk gaan om het probleem op te lossen alvast bedankt voor de tips


groetjes walter


betreft een golf1 cabrio uit 1991 met een 1.8I 2h motor

hoffmann

Geplaatst door hoffmann (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

golfprobleem (0), 14 jaar geleden

hoi,

Kijk je verdelerkap en rotor even na, kijk ook meteen of je bougieskabels niet gescheurd zijn of overslaan, en je bougies, hoe oud zijn ze?

Als dat allemaal goed is kan je kijken of je luchtfilter niet verstopt is.

hoffmann (0), 14 jaar geleden

ik heb de auto al een jaar of 5 en is sinds 2 jaar dus een 2h motor ingekomen denk dat de bougie kabels en dergelijk toen al niet nieuw waren dus ze zijn minimaal 2 jaar oud maar kunnen zulk soort dingen komen dan als je over een heuvel hobbel rijd? misschien nog heel even een uitleg dus bij het rijden over een hobbel met een snelheid van +/- 100km per uur houd ie in of stottert ie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.