Volkswagen Golf V: stottert houd in tijden optrekken

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

goedendag met martin ik heb een golf 5 2.0 tdi 103kw van bj 2004 en die stottert en houd iets in bij ongeveer 2500 toeren bij stevig doortrekken en dan voornamelijk in 3e 4e en vijfde vesnelling maar zodra de motor echt goed op temperatuur is is het weg weet iemand wat het of heeft iemand het zelfde probleem ,kan het kwaad als ik er mee blijf door rijden hoop snel iets te horen alvast bedankt

martin1313

Geplaatst door martin1313 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

Laat hem eerst even uitlezen in de garage/dealer en kijk of er een storing in staat.
Bij geen storing zou ik als eerste het brandstoffilter vernieuwen,deze raken vaak eerder dan 90.000KM verstopt/vervuild.
Ook een softwareupdate voor de computer kan zoiets verhelpen,maar daarvoor moet je naar de dealer.

martin1313 (0), 14 jaar geleden

ik ben vergeten te melden dat ik er al een nieuw brandstof filter in heb laten zetten maar dat heeft niet geholpen het probleem likt veel als bij een benzine motor die overslaat en dan wat inhoud

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

Toch maar eerst even laten uitlezen en kijken wat daar uitkomt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.