Volkswagen Golf V: golf 2.0 tdi houd in stottert

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

goedendag ik heb een golf 5 2.0 tdi 103 kw ¨met 168000 km 6 bak en nou heb ik het probleem dat de auto bij ongeveer 2500 toeren begint in te houden en te stotteren stoten (het zelfdeals benzine auto soms doen) en dan voornamelijk in 3e 4e en 5e versnelling maar de auto doet het alleen als ie koud is zodra de motor de 90 graden heeft bereikt is het weg en trekt ie echt weer super ik dacht zelf aan brandstof filter en na het bekijken van het onderhouds boekje bleek deze lange tijd niet vervangen maar deze heb ik inmiddels laten vervangen voor een nieuwe en het probleem is er nog weet iemand wat het kan zijn ,mischien turbo of verstuivers ? als iemand het weet laat het mij dan aub zo snel mogelijk weten want ik ben bang dat ik anders de auto verder kapot rijd alvast bedankt voor uw reactie

martin1313

Geplaatst door martin1313 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 14 jaar geleden

Beste Martin.

http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

Waarom een nieuw topic openen??

Gr. paul

martin1313 (0), 14 jaar geleden

zit er echt over in en wou wat duidelijker proberen te zijn

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.