Volkswagen Caddy: stroomdraad caravan

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9tdi

Hallo

wie weet of de kabelboom en de daarin verwerkte kabels van de trekhaak stekkerdoos caddy 13 polig , dik genoeg zijn om de caravankoelkast goed te laten werken.
Normaal maak je zelf een verbinding maar omdat het nu een orginele kabelboom lijkt en niet kan zien hoe dik de verwerkte kabels zijn ben ik benieuwd of daar rekeing mee gehouden is?
ben benieuwd of iemand het weet.
bvd
Adri

keunen

Geplaatst door keunen (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (25) PRO, 14 jaar geleden

als er een 13 polige sterker doos is dan moet de bedrading dik genoeg zijn want dze is er voor gemaakt.

groetjes jan.

Henk4404 (0), 14 jaar geleden

Adri,

Als het een originele kabelboom is en je hebt voor dit deel de juiste zekering erin zitten moet het goed gaan.
De zekeringwaardes zijn gebaseerd op wat het achterliggende deel hebben kan dus zal de zekering er door gaan wanneer de kabel te veel belast wordt.

Engeneer (0), 14 jaar geleden

Hallo Keune,

In een 13 polige kabelset horen 2 dikkere draden te zitten voor spanning; 1 voor geschakelde spanning en een voor constante spanning, beide horen gezekerd te zijn. Bovendien is er voor elk van deze draden een aparte massa gereserveerd.

Misschien kan ik je nog gerichter antwoorden als je vermeld wat het artikelnummer is van de kabelset.

Succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.