Volkswagen Polo: Stroomverlies Polo

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Beste technici,

Ik ben aan het meten met een Polo waarvan de accu langzaam wordt leeg getrokken.
Als ik de ampère tang plaats om de pluskabel dan meet ik met 1.2A verlies en 4.8 A verlies op de min, dat bij portieren niet op slot. (deuren wel dicht)
Zodra ik de portieren op slot klik dan wordt het verlies op zowel min als plus 0.2A

De binnen verlichting heb ik verwijderd, maar het probleem blijft.

Het lastige van dit probleem is, is dat het een paar weken goed kan gaan en op een goede morgen de auto niet wil starten.

De accu is oké.
De dynamo laadt voldoende bij.

Heeft er iemand een suggestie?

JF

Geplaatst door JF (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 9 jaar geleden

Je bedoeld de plus en minkabels van de accu, die op de accu zitten? Zo ja dan is er wat mis met je meter want stroom wat eruit gaat komt er ook weer in dus meten om de plus of de min maakt niks uit.
Hoe lang heb je gewacht met meten na het afsluiten van de auto? Moet minstens half uur zijn en motorkapschakelaar ook gesloten.

Druk de motorkapvergrendelings schakelaar op slot met een schroevendraaier, sluit alle deuren en achterklep en dan sluit de auto af met afst.bediening (indien aanwezig) en dan de amperetang op de plus of min (wel beide plusdraden pakken) en dan half uur wachten. Verbruik mag maximaal 0,05 ampere zijn.

Max77 (0), 9 jaar geleden

Hallo JF,

Is dit probleem aan jou auto al op gelost? ik zit namelijk met het zelfde probleem. zie mijn vraag van vandaag.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.