Volkswagen Transporter: T5 wisser rechts achter blijft door gaan met wissen op interval.

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: ----

hallo allemaal iemand dit al eerder meegemaakt en wat is hier aan te doen, heb hem uitgelezen in 09 maar geen foutcodes de linker wissermotor gaat wel netjes uit, wie heeft de oplossing hoor het graag alvast bedankt..

moni

Geplaatst door moni (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Jan227 (5) PRO, 13 jaar geleden

Hallo, waarschijnlijk is een van de achterste rw motoren de veroorzaker. Soms lastig te bepalen welke, ze beinvloeden elkaar. Oorzaak is vaak binnendringend vocht. Neem een voor een de stekkers los van de motoren en kijk welke invloed dat heeft. Groet Jan227

berendonck (0) PRO, 13 jaar geleden

Ik heb het zelfde meegemaakt, heb toen de stekker rechtsachter los gehaald toen werkte alles goed dus rechts maar vervangen en wat bleek rechts bleef op de intervalstand gewoon doorgaan terwijl deze toch echt uit stond, dus links ook vervangen toen werkte alles weer goed.
Blijkt dus dat links rechts aan stuurt, je hebt dus een leuk probleem.

Gr. Harry

moni (0) PRO, 13 jaar geleden

hallo jan en harry bedankt voor julie reactie .als ik het dus goed begrijp moet ik de linker rw motor vervangen,of is het standaard beide te vervangen????

berendonck (0) PRO, 13 jaar geleden

Als je pech hebt beide.......

Gr. Harry

moni (0) PRO, 13 jaar geleden

hallo allemaal vandaag beide wissermotoren vervangen en het probleem is hier mee opgelost,allemaal hartelijk bedankt voor julie reacties..groeten moni.

berendonck (0) PRO, 13 jaar geleden

Bedankt voor de feedback.

Gr. Harry

bbenk (0) PRO, 13 jaar geleden

ik heb bijna dezelfde probleem, Ra blijft continu aan La gaat wel via schakelaar.
dus beide maar vervangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.