Volkswagen Golf IV 2002: Tellerunit vervangen Golf IV

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Van een Golf IV 1.6 16V uit 2002 moet de tellerunit worden vervangen.
Tellerstand en tijd is niet meer af te lezen.

Op de tellerunit staat code 1J0920 826A

Moet de andere unit exact dezelfde code hebben of is het 1e gedeelte van de code ook voldoende?
Kan de andere unit zo overgeplaatst worden of moet e.e.a. ook ingesteld/ingeleerd worden?

Lisher

Geplaatst door Lisher (0) PRO , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

ASH-1 (0) PRO, 9 jaar geleden

Ik zou zeker geen onderdeelnummers door elkaar gaan halen. En ja, er moet wel eea ingeleerd worden. oa moeten de sleutels ingeleerd worden omdat de wegrijblokkering in de unit ingebouwd zit.

ricky (0) PRO, 9 jaar geleden

Je moet ff de dealer bellen en vragen of hun dit nummer kunnen intoetsen en dan zien hun dit onderdeel maar kan zijn dat het onderdeelnummer overgaat naar een ander nummer en dat zien hun in hun systeem en die andere nummers zou je allemaal kunnen gebruiken als je hem van de sloop zou halen.
Het begin van nr blijft meestal hetzelfde alleen verandert bv de A in een B enz enz.
Daarna alle sleutels opnieuw aanmelden en ook het motorregelapparaat.

P.S. je kunt paneel ook laten maken bv bij www.actronics.nl

Lisher (0) PRO, 9 jaar geleden

Teller gevonden met exact dezelfde code. Dealer krijgt hem niet ingeleerd. Er wordt geen code vrijgegeven oid.

ricky (0) PRO, 9 jaar geleden

Je bedoeld hetzelfde onderdeelnummer?
Zo ja, of hun doen wat fout met de manier van inleren of weer storing met Pon tijdens inleren (komt ook wel vaker voor, bij Pon hebben ze volgens mij pc's staan die lijken wel pentium's 2 of Atari...) of deze teller is ook stuk. Dit was altijd makkelijk in te leren maar ik denk dat ze programma Odis gebruiken en dan is net zo dom als een Atari computer, zelfs bij een Golf 4 werkt dit nieuwe "verbeterde uitleessysteem" maar mondjesmaat...
Vraag ff op ze het met het programma "vas-pc" nog eens proberen, als jouw tellerklok goed is dan werkt het dan waarschijnlijk wel.

Lisher (0) PRO, 9 jaar geleden

Ik bedoelde inderdaad zelfde onderdeelnummer. Heb hem uiteindelijk door de garage laten inleren die de andere teller geleverd heeft. Die kon de codes wel uitlezen (duurt 2 uur).

ricky (0) PRO, 9 jaar geleden

Ja die gebruikte waarschijnlijk oudere uitleesapparatuur waarmee het wel lukt hahahha Pon doe eens wat aan die bud software die jullie steeds gebruiken! Doen ze weer een update aan die uitleesapparatuur of programma's die de dealer gebruikt en dan kan je opeens dit of dat niet meer...maja daar heb jij niks aan maar mooi dat het weer werkt!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.