Volkswagen Golf: Temperatuur aanduiding Golf variant TDI 66 kw.

Bouwjaar: 1995

De temperatuur van mijn golf tdi loopt maar langzaam op na een koude start en blijft tenslotte hangen op ongeveer 70 graden.
Hoe lang duurt het normaal voordat de motor op bedrijfstemperatuur is en wat is deze temperatuur voor een TDI.
Wat zou de oorzaak van dit probleem kunnen zijn?( als dit tenminste een probleem is)

Bert1169

Geplaatst door Bert1169 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

guy3908 (0), 19 jaar geleden

het zou kunnen dat de koelwater-thermostaat open of een beetje open blijft staan , normaal moet je toch zo'n 90 graden op de teller bereiken.

Thijs11395 (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik denk inderdaad ook dat je thermostaat open blijft staan. De temperatuur moet naar de 90 toe gaan, 70 is te koud. De opwarmtijd kan wel even duren, mijn SDI heeft in de winter toch gauw een kwartier nodig om de 90 te bereiken. Dat heb je als de motor zo efficiënt is...

Succes, Thijs

Bert1169 (0), 19 jaar geleden

Heren bedankt jullie hebben gelijk, ik heb de thermostaat inmiddels vervangen en de meter staat weer keurig op 90 graden.

Gr,

Bert

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.