Volkswagen Passat: Tijdelijk vermogen verlies passat

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI 96 kw

Onze passat levert sinds enkele weken op willekeurige momenten minder vermogen. Het is zo'n fijne zwevende storing. Het komt voor dat direkt bij het wegrijden beperkt vermogen aanwezig is. Het komt ook voor dat na enige tijd tijdens het rijden op de snelweg sprake is van vermogen verlies. Soms komt het na enige tijd weer terug. Kan e.e.a toch te maken hebben met een defecte luchtmassameter. Als deze defect is kan het tocht niet zo zijn dat hij het soms weer wel doet.

Ik hoor graag of dit vaker voor komt.

b.v.d. en gr.
Gerritke

gerritke

Geplaatst door gerritke (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

nehro (0), 13 jaar geleden

Heel vaak is de kabelboom de boosdoener onder de kleppendeksel.
Gr. Nehro

Rudy13 (0), 13 jaar geleden

Enige tijd geleden had ik met mijn Passat een soortgelijke storing, deze werd verholpen door de dealer door de luchtmassameter te vervangen. Daarna de problemen niet meer gehad.

gerritke (0), 13 jaar geleden

Beide genoemde zaken bleken het niet te zijn. Er is een regelventiel en een druksensor vervangen en nu is het probleem volledig verdwenen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.