Volkswagen Passat: tikkend /bonkend geluid bij rechter voorwiel als tie warmer word

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3 v5 125 kw 139000km.

hoi,

in de bochten en nu ook af en toe bij gewoon rijden als je over drempels gaat een tikkend wat dof licht bonkend kort geluid snel achter elkaar.heb dit probleem al vaker aan de orde gesteld en kreeg goede tips.maar al die tips kunnen het niet zijn volgens de dealer,daar deze grondig zijn bekeken door hem en dat er prima uitziet.(ophanging,schokbrekers,homokineet,e.d..)
heeft iemand enig idee.bij uitlezen geeft hij geen storingen.
bedankt alvast.

groetjes robbert uit den haag.

stuiter

Geplaatst door stuiter (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Benny Vee (0) PRO, 14 jaar geleden

Zal er toch wel ergens een kogel zitten die iets speling heeft of er zit iets los.
Tis aan de garage om dit op te sporen want dit is achter de computer een beetje moeilijk.

stuiter (0), 14 jaar geleden

hoi,

allemaal erg bedankt voor de reactie's.de auto rijdt weer als een zonnetje,alleen de climatic control voorruitwasem nog niet en het tikkende gebonk re. voorwiel ook nog niet weg.ik ga volgende week vrijdag naar de dealer waar we de auto hebben gekocht en die kijken daar dan naar,en beloofde dat dat helemaal goed komt.ze geven ook een soort "coulance"mee aan ons qua prijs,omdat we de auto daar 2 jaar geleden hebben gekocht.helemaal top dus.ik heb er weer alle vertrouwen in.en volgende week donderdag wordt de vierde cilinder nog ontlucht t.a.v. een veel te hoge stand van de koppeling opeens.als je die intrapt om te koppelingen pakt hij hem op het allerlaatste.

nou,bedankt voor de reactie's en tot de volgende keer maar weer.

bedankt,robbert uit den haag
groetjes.

p.s. klopt helemaal,benny vee.maar ja,als ze er niets aan willen doen in die zin om er echt serieus naar te kijken dan houd het op.de dealer zei dat hij de homokineten e.d. allemaal had bekeken en alles zag er goed uit.maar de tikken en de bonken zitten er nog steeds.volgende week vrijdag weer naar mijn eigen dealer,zeg maar,waar we hem gekocht hebben,en dan komt het goed.daar ga ik vanuit.

bedankt en groetjes robbert.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.