519 bezoekers online

Volkswagen Golf IV: tikkend geluid bij achteruit rijden golf IV 1.6.16v

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600 16v

behoorlijk tikkend geluid bij achteruit rijden. alles na gekeken wat maar draaid er achter gekomen dat als je hem onder het achteruitrijden uit de versneling zet is het tikken helemaal weg. als je vooruit rijdt geen enkel probleem.auto heeft 98364 km gelopen, olie peil is oke. iemand een sugestie???
alvast bedankt voor de reaktie in deze

hupkes

Geplaatst door hupkes PRO , lid sinds 9 jaar geleden

4 Reacties

jan T PRO, 9 jaar geleden

nou dan zal de achteruit vertanding de boosdoener zijn dus dan moet de bak uit elkaar om tezien wat er vervangen moet worden.


groetjes jan.

ricky PRO, 9 jaar geleden

Dit denk ik ook.
Vaak moet je dan het achteruitrijtandwiel en de schakelmof van 1e en 2e versnelling vervangen (draaien in elkaar) en als je pech hebt dan ook de prise-as, maar meestal zijn de tanden hiervan nog goed of heel ligt beschadigt.

hupkes PRO, 9 jaar geleden

Jan en Ricky,
Bedankt voor jullie reaktie indeze en zit er dan ook aan te denken dat er niets anders opzit de bak er achter weg te nemen en dan maar uitelkaar te halen. Meschien is het voor mijn sneller om een andere bak er achter zetten en dan deze maar te reviceren.(had er al rekening mee gehouden).
Nogmaals bedankt voor de bevestiging!
Groetjes Hupkes

jan T PRO, 9 jaar geleden

je kan ook een ruilbak monteren natuurlijk.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.