Volkswagen Passat: Uitlijnen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI (66KW)

Mijn Passat station diesel van 1998 moet uitgelijnd worden.
Ik heb gehoord dat ik dit bij een specialistisch bedrijf moet doen want van dit type kunnen naast uitlijnen van de voorwielen ook nog het subframe worden afgesteld, beide achterwielen kunnen ook nog eens naast het uitlijnen, apart worden versteld.
Klopt dit van het subframe en het verhaal achterwielen apart bij stellen, ben ik gebonden aan dit specialistisch bedrijf (die ook de nieuwste A6+A8 modellen kan afstellen) of kan ik naar elk willekeurig uitlijnbedrijf.

passat007

Geplaatst door passat007 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 17 jaar geleden

Alles wat je aangeeft klopt,

Als je het subframe en de achteras niet losgehad hebt kun je hem overal laten uitlijnen, als het wel los geweest is ben je op de dealer aangewezen, deze hebben hier mallen voor.

éikeboom (0), 17 jaar geleden

Juiste afstelling van de hoogte van de stuurkogels is van groot belang. Er zijn maar weinig bedrijven die dat kunnen c.q. de apparatuur er voor hebben .En een willekeurig uitlijn bedrijf je achteras uitlijnen, vergeet het maar denk ik

Wicher

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.