Volkswagen Golf: V5 motor golf/passat

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3 v5

Goedendag

kan iemand mij vertellen of de AGZ motoren die in de golf en de passat liggen hetzelfde zijn,aangezien die in de passat dwars erin ligt?

hans rodemond

Geplaatst door hans rodemond (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Het blok zelf is hetzelfde,alleen de zooi er omheen wijkt wat af.bijvoorbeeld de steunen voor de stuurpomp/aircopomp enz.

Ricky.

hans rodemond (0), 16 jaar geleden

oke maar is het het blok van een golf in een passat te plaatsen of zeg je dat kan je wel vergeten.alle spullen zijn aanwezig van het v5 blok van de passat.

Groet Hans

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

er zijn nog meer dingen anders, het oliefilter, het vliegwiel, de waterpomp, (waar hij bij een golf zit zit een eenmalig te gebruiken afdichtdop in, een soort grote vriesdop) inlaat, uitlaat, Kortom, het draaiend gedeelte is het zelfde, de reest er omheen is anders, anders en nog eens anders.

Handigste zoek je er eentje van een passat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.