Volkswagen vw caddy: Velgen.....

Bouwjaar: 1998

Welke maat(lichtmetaal)velgen passen onder mijn caddy, en moet ik rekening houden met speciale banden omdat het een bestelauto is?

bert1191

Geplaatst door bert1191 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Thijs11395 (0) PRO, 19 jaar geleden

Bert,

Welke velgmaten allemaal passen, weet ik niet. Maar inderdaad moet je oppassen dat het draagvermogen van je banden groot genoeg is, ik geloof dat er 86T op moet staan. Zoek hierop even met Google en/of vraag je bandenhandelaar!

Succes, Thijs

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

het gebeurt veel, heel veel dat er gewone personenwagen banden onder een caddy worden gemonteerd. dus denk dat dat geen probleem meot zijn. de banden specialist weet wel welke typen velgen geschikt zijn voor jou caddy.

Thijs11395 (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik denk dat je je allerlei wettelijke narigheid op de hals haalt als je banden met een te klein draagvermogen onder je auto hebt. En aangezien een Caddy meer laadvermogen heeft dan bijv. een Golf, moeten de banden ook zwaarder zijn. Vroeg of laat gooit iemand die auto daadwerkelijk helemaal vol, en dan moet het wel goed gaan...

Grtz, Thijs, die vaak liever voorzichtig is

bert1191 (0), 19 jaar geleden

weet wat brede stalen velgen te koop steek 4x100..als daar dus de goede banden om heen gaan moet het toch goed zijn?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.