Volkswagen Caddy: Schade, hoe heftig en wat zijn de gevolgen?

Bouwjaar: 2001

Nu even een andere vraag...

Een vw caddy, heeft een ongeluk gehad, hoe kan ik controleren of niet de hele auto is verzet?? Draagarm is krom en de vloer moet gericht worden, hoe erg is dat?

Groeten,
Arjan

arjanhuizing

Geplaatst door arjanhuizing (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hallo,, vertel eerst eens wat de schade is...? en is het kenteken er nog bij...?? zijn de airbag's nog heel..? is het plaatschade..? of staan de wielen er krom onder..? heeft ie gerolt..? tijdens of na de aanrijding..? vertel dat eens..!!

paul,

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

als de draagarm krom is zal sowieso het wiel er krom onder staan. als je geen er varing met schadeauto's hebt zou ik er niet aan beginnen. er komt in de regel altijd meer achter weg.

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

nou als dat alles is die draagarm...!!! heb liever dat de airbag's heel zijn...!! als het kenteken er maar bij zit..!! dan kun je er wel wat mee...! ( en de prijs )

paul,

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

ben met paul eens een draagarm stelt niks voor. kapotte airbags zijn erger. en zoals paul zegt als het kenteken er bij is en de prijs is goed dan kun je er nog wat mee.

arjanhuizing (0), 19 jaar geleden

Precies, als het leuk prijsje is en ik kan er vervolgens zelf nog wat aan verbouwen, zou dat top zijn. Volgens mij heeft hij een kop-staart botsing gehad, achterdeuren / bumper liggen flink in de poeier en zijkant van de bak zit een flinke deuk in.

arjanhuizing (0), 19 jaar geleden

Airbag is kapotski... probleem?

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

dus kort gezegt.. je hebt de motor al maar je zoekt nog een kale caddy......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

laat dan maar staan...!!! dan is het duidelijk een sloper...!arjan niet mee in zee gaan...!! laten staan...!! schade's is alléén interesant als je alles in eigenhuis kunt herstellen..!!
( de kosten bepaal jij dan )

of de prijs moet zo laag..? zijn overgens.. er worden er meer dan genoeg aangeboden. met mindere schade's

laat maar staan arjan.. dit wordt een zorgen kindje...!!

paul,

arjanhuizing (0), 19 jaar geleden

thnx, is duidelijk... :-))

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.