Volkswagen TRANSPORTER BESTEL TDI 96 KW: vergrendeling

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 96

Aan eenieder die me een tip zou kunnen geven,

Ik kocht een vw T5 busje. Deze heb ik omgebouwd naar een camper. Nu is het probleem dat als ik de centrale vergrendeling gebruik, springt de zekering van 20 A steeds, dan blijven de vier richtingaanwijzers anastaan. Ik ben dan genoodzaakt om de batterij af te koppelen. De Achterklep gaat ook niet open via het slot en de zijdeur krijg ik wel open via de binnenzijde maar niet via buiten.

Ik heb al meermaals de kabels gecontroleerd op evt kortsluiting maar ik vind niets terug.

Heb de zekering aangesloten en een lus gevormd, hier meet ik 46 A met een amperetang en dan srpingt de zekering.

Heeft iemand dat ook al tegengekomen. Is het een optie om de centrale vergrendeling niet meer te gebruiken?maar dan moet ik wel mijn achterklep openkrijgen met de contactsleutel en dat lukt nu niet, ik krijg het niet gedraaid.

Heeft er iemand tips voor mij?

greg21

Geplaatst door greg21 , lid sinds 5 jaar geleden

3 Reacties

jaker PRO, 5 jaar geleden

Hallo,de comfortmodule voor de centralevergrendeling bevind zich aan de linkerzijde van het frame van de bestuurdersstoel.
Dat betekend dat de bedrading daar min of meer los over de vloer(onder de stoel ) ligt.
Is er onder de stoel een extra accu ingebouwd?
De bekabeling in de a stijlen gaan wel eens stuk,kan je het beste visueel controleren.
De achterklepslot cilinder zal wel vastgeroest zijn,want nooit gebruikt,Probeer met kruipolie de boel gangbaar te krijgen. mogelijk lukt dat nog wel.
Zonder cv is het lastig als er geen slotcilinder in de schuifdeur zit,je moet dan de halve auto doorkruipen om te vergendelen.

greg21, 5 jaar geleden

Gag Jaker,

Er is idd een accu ingebouwd onder de chauffeurstoel. De kabels zijn er gebundeld en er is idd een of ander module met een relais. Op die relais staat het nummer 100.

De bekabeling in de deuren is gecheckt, nu nog het plafond, die check ik als ik het zonnepanneel aansluit volgende week. INtussen is er WD 40 in het slot gepsoten dus das effe afwachten.

Als ik de schuifdeur dichtdoe, dan krijg ik die enkel open via de binnezijde.

Grts
Greg

jaker PRO, 5 jaar geleden

Als je bij geopende schuifdeur de sluittong (aan de linkerzijde van de deur) in de gesloten stand drukt,gaat hij dan ook niet terug bij bediening van af de buitenzijde?.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.