Volkswagen Passat: verklikkerlicht rode 2 halve maantjes en cirkel + uitroeptek

Bouwjaar: 1999

Weet er iemand mij te zeggen waarom , het komt soms in brandt ??? Bij het starten met koude motor ( sporadisch ) Dank bij voorbaat..Marc

marc denuit

Geplaatst door marc denuit (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Benny1078 (0) PRO, 18 jaar geleden

Als je hetzelfde lamoje bedoeld als van de handrem kan het ook je remvloeistofpeil zijn

marc denuit (0) PRO, 18 jaar geleden

het lampje van de handrem is in de km teller , hier bevindt hij zich in het middel tussen toerental en km teller...bij de voorverwarming.....lampje k47 , abs controlelampje.. maar weet niet waar het voor dient ?? bedankt op voorhand

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

Het lampje met twee halve maantjes en een cirkel (symbool voor remblokken en schijf) is het lampje van je remblokcontrole. Ik denk dus dat je remblokken versleten zijn.

johndoornbosch (0) PRO, 18 jaar geleden

makkelijk om mijn reactie te vewijderen

marc denuit (0) PRO, 18 jaar geleden

Voor de slijtage van de remblokken is dat niet oranje ?? Er staan nieuwe op. Was maar om te vragen omdat ik het probeer op te lossen.(hem ongeluk gehad en ben voor 4de maand uit circuit en kan niet werken voor het moment) moest het voor de remblokken zijn kan het zijn dat ze schuren tegen de massa..dank bij voorbaat marc . ben wel professioneel..en zal eerst het uitlezen..maar had geen fouten en gescand

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

Bij een passat komt het draad niet aan massa te liggen maar slijt deze door.
heb je een display in je passat zitten? er komt dan namelijk een melding op van: bremsbelag prufen oid.
en idd het lampje is geel/oranje achtig. als deze rood is mischien toch het remvloeistof niveau (maar dan gaan er wel allerlei toeters en bellen aan op het dashboard.

marc denuit (0) PRO, 18 jaar geleden

voor mij is het de remvloeistofsensor die kapot is. abs geen enkele fout.gaan de draad eens kortsluiten en dan checken..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.