Volkswagen golf4: verlagen

Bouwjaar: 2000

hallo allemaal,
Ik wil mijn auto verlagen.Maar ik wil graag de schokdempers niet vervangen.Kan ik de veren van highline/sportline monteren die zijn geloof ik 1,5cm korter als normale veren.Waarbij moet ik opletten om ze te monteren.Moet ik ook op de kleurcode letten wat op de veer staat of niet.
M.V.G raymond hofste

raymond_hoste

Geplaatst door raymond_hoste (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan meulenbeek (0), 20 jaar geleden

Hoeveel lager wil je deze auto hebben zonder de dempers te vevangen en alleen met veren.

Tot bericht Mvg, jan

vanzanten (0) PRO, 20 jaar geleden

4 cm moet wel kunnen zonder de schokdempers te vervangen, mits ze geen lekkage vertonen. of de veren van een highline korter zijn weet ik niet maar als dit wel het geval is passen ze in ieder geval wel. let wel het gaat ten koste van het comfort. suces

raymond_hoste (0), 20 jaar geleden

hallov jan,
1,5cm tot 3cm lager niet.Anders krijg je er een stuiterbak van en dat wil ik juist niet.Ik wil mijn comfort er wel om houden die ik nu heb.Ik had namelijk gehoort dat onder een sportonderstel,veren onder zitten van 1,5cm korter.Daarom wilde ik vragen of ik zonder problemen kan monteren op de bestaande schokdempers.Omdat ze bij mijn dealer zeiden dat het wel kan en dat ik de schokdempers ook moest vervangen door de sportdempers die onder de sportonderstel horen.En dat wil ik juist niet!
Heeft er iemand er misschien goede 2e handse liggen!Laat het me ff weten.
Mvg,raymond

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.