Volkswagen passat: verlichting

Bouwjaar: 1998

hoi,
sedert enige tijd begon mijn verlichting van mijn instrumentenbordbediening voor de verwarming ter hoogte van de conzole te pinken.
nu is ze uitgevallen.
wie kan me op de hoogt brengen hoe ik deze moet uitbouwen en waar de verlichting juist gemonteerd is zo ik deze kan herstellen.
ik heb reeds gezien maar vind deze niet.
hartelijke dank.
groetjes

piedro

Geplaatst door piedro (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

vanzanten (0) PRO, 20 jaar geleden

de middelste draaiknop van de verwarming kun je eraf trekken , en daar achterzit een klein lampje die alledrie de knoppen van licht voorziet.

carmania2000 (0) PRO, 20 jaar geleden

de midddelste draaiknop verwijderen en dan met een stukje leiding, wij gebruiken een stukje sproeierdarm, over het lampje duwen. Dan voorzichtig het sukje darm eruittrekken, normaal gezien komt het lampje dan mee. Om te monteren duwen je het nieuwe lampje op het darmpje maar niet te vast en duw je het lampje met behulp van het darmpje terug op zijn plaats. Om het darmpje te verwijderen draai je het een beetje naar links en rechts en trek je het voorzichtig terug. Draaiknop terug monteren en klaar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.