Volkswagen Golf: Verlies van vermogen bij een Golf 3 GTI 8v op G3 (Necam)

Bouwjaar: 1995

Ik heb een golf 3 GTI 2.0 8v uit 1995 op LPG G3, de installatie is van Necam. Sinds enkele weken heb ik last van "vermogens" verlies tijdens het rijden. Als ik optrek en gas geef dan gebeurt er weinig en begint hij onregelmatig te lopen en lijkt het alsof de motor verzuipt. Het toerental blijft dan ook gewoon hangen rond de 900 toeren. Dit gebeurt soms er is geen pijl op te trekken wanneer wel. Op bezine heeft hij nergens last van. Ook loopt hij wat onregelmatig als de motor nog koud is en houdt hij dan licht in.

november vorig jaar is het verdeelhuis nog gedemonteerd en gereinigd en zijn de stappenmotor en bougies vervangen. Begin 2003 is er een nieuwe verdamper ingekomen. Ook is begin dit jaar de verdeelkap en bougiekabels vervangen.

Heeft iemand een idee wat het kan zijn,en wat hieraan kunt doen?

b.v.d.
Arjen van der Wal

Poiny

Geplaatst door Poiny (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

VG392 (0), 18 jaar geleden

Ik wil je vragen het diagnosesysteem uit te lezen volgens handleiding die ik je per email heb toegezonden.
Graag hoor ik of hier iets uit komt.

Poiny (0), 18 jaar geleden

@ Kees

Ik heb het zelfdiagnose-systeem uitgelezen met de informatie die je gegeven hebt en behalve code 12 (is normaal, ik heb een oude G3 installatie zonder temperatuursensor) komt er geen foutmelding uit. Zou het dan toch weer aan het verdeelhuis liggen?

Arjen

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

@ arjen..

ik heb opzich niks tegen LPG.. dat stond er ook niet!

goed lezen...

paul,

johndoornbosch (0) PRO, 18 jaar geleden

hoe loopt hij op benzine?

Poiny (0), 18 jaar geleden

op benzine loopt hij gewoon goed.

johndoornbosch (0) PRO, 18 jaar geleden

naar een necam dealer gaan om het systeem uit te laten lezen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.