Volkswagen Passat: versnellingsbakolie

Bouwjaar: 2001

Hallo we hebben in de week de versnellingsbakolie vervangen van een Passat 130pk. We hebben er GL4+ 100% synthetisch ingedaan. Maar bij de Vw dealer hebben ze gezegd dat het speciaal olie is. Kost 24 euro per liter. Zouden we nu beter dat olie erin doen? Dank u.

erdar

Geplaatst door erdar (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

erdar.

niks is speciaaler! dan de prijs! normaal is de vulling van de bak goed voor de levensduur, mocht de bak in koude toestand toch wat moeite krijgen met het schakelen, dan pas gaan verversen, meestal gebruik ik dan een 75w-90.. in de meeste gevallen is dan het probleem opgelost.

paul,

erdar (0), 18 jaar geleden

Je bedoeld 75W90 100% synthetisch. Dus wat we gedaan hebben is goed. We hebben het gedaan omdat de wagen, pas gestart moeilijk schakelde. En bij warme motor alleen de eerste versnelling. Dank u.

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

erdar..

deze olie is prima..

paul,

Santa (0), 18 jaar geleden

Erdar, indien het schakelen niet beter wordt, dan ligt het toch echt aan de bak c.q. de syncromeshringen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.