Volkswagen Polo: Verwarming blaast warme lucht

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 SDI

Hallo, ik heb een Polo waarvan de kachel contiue warme lucht blaast, ook al staat hij op de koudste stand.
Nu in de winter vind ik dat niet erg, maar straks in de zomer wordt dat zweten...

De auto heeft geen climate control, dus gewoon een warm/koud draaiknop. Er is weinig verschil tussen de koude en de warme stand.

Als ik de ventilator op '0' zet (kachel uit) dan warmt de kachel na verloop van tijd zelfs nog op.

Waar kan dit 'm in zitten?

Overigens, zit er aan de draaiknop een kabel, en waar loopt deze kabel heen? Misschien is deze los, dat wil ik eerst bekijken.

Klok

Geplaatst door Klok (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Cor1822 (0) PRO, 17 jaar geleden

Ik ben bang dat deze kabel naar de kraan loopt van de kachel radiator, en deze de kraan niet meer dicht zet als je hem op koud zet, even nalopen waar ie heen gaat en zien of de kraan bediend wordt als je de warm/koud regelaar op warm of koud zet.

Cor

stefan84 (0), 17 jaar geleden

anders even de kachelkraan vervangen,ben bang dat deze kapot is..die warme lucht wat je nog voelt onder het rijden als de blazer op 0 staat zal van de rijwind zijn.

Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.