Volkswagen Polo: probleem met starten bij warme motor, temperatuursensor reeds ve

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel

Deze polo heeft geen problemen bij een koude start. Is hij echter ingereden en je legt hem stil en wil 5-10 minuten later opnieuw starten, doet hij het niet meer (hij probeert wel, je hoort hem maar slaat niet meer over). Wacht je een uurtje, start ie terug (afgekoeld).
De temperatuursensor is reeds vervangen, alsook een nieuwe batterij.

Voor de rest prima karretje en alles in orde, maar dit probleem is echt wel klote. Bijvoorbeeld je rijdt naar de bakker, parkeert, legt je wagen stil, 5 min later wil je vertrekken en dan sta je daar voor de vitrine wat onnozel te wezen want die wagen heeft weer zijn kuren.

Iemand een idee?

vanbel

Geplaatst door vanbel (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Luiehond (0) PRO, 17 jaar geleden

Is de juiste kvs temperatuursensor wel vervangen? In die auto's zitten 2 sensoren daarvoor! Als je net de verkeerde vervangt, blijft het probleem....

m.vr.gr.
Sjoerd

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.