Volkswagen Golf II : Volkswagen golf 2 GTI 1.8 16V KR Houd in op toeren, word steeds

Bouwjaar: 1987, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 16V KR

Hallo iedereen

Ik zit met een probleem waar ik van de week tijd in ga steken.

Ik heb zelf een golf gti van 1987 en die rijd sinds een paar weken niet lekker meer, het inhouden van de motor word steeds erger.
Eerst begon het bij volgas geven, en nu al bij 2000toeren!
Wat ik denk aan het stotteren en inhouden dat het aan de brandstof licht, want vorige week werd het steeds erger, ik de tank weer vol gedaan en toen
reed die 1 dag perfect, daarna helemaal drama(ik dag dat het door de oude brandstof kwam omdat ik met de auto in twee jaar nog geen 1200 km heb gereden!

Maar heeft iemand nog ideeen, starten en stationair is het allemaal perfect.

mvg arie

fast golf gti

Geplaatst door fast golf gti (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 9 jaar geleden

Is het niet zo dat hij op 3 cilinders gaat lopen? Film het anders even zodat wij het kunnen horen hoe hij loopt. Sproei anders even water over de bougiekabels en het gehele ontstekingssysteem tijdens stationair, als de motor hierop reageert weet je dat het daar aan ligt.

fast golf gti (0), 9 jaar geleden

Hallo ricky bedankt voor je reactie, maar het is niet uitvallen, ten eerste dacht ik aan brandstof druk maar vandaag meter ertussen gehad en blijft boven de vijf bar! Maar wat ik wel heb is vanmiddag is het heel erg warm en dan valt die op een gegeven moment zelfs bijna uit! En als die vanavond weer is af gekoeld stotterde die weer bij 3000toeren en als je dan weer gaat rijden word het al bij volgas geven! En brandstof druk blijf boven de vijf bar! Mvg arie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.