Volkswagen Golf III: Volkswagen golf gti

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0l 16v

Hallo,

Ik heb een probleempje met me golf. De kachel stond vanochtend volop aan toen ik me auto starte, en hij begon gelijk te blazen zoals gewoonlijk. Toen ik weg reed sloeg de aanjager in eens uit. Nu doet de kachel het wel want ik voel gewoon de warmte.

Tevens hoor ik een getikker van dit ding:

http://img33.imageshack.us/img33/2977/go...

Nu is mijn vraag wat dit is? en of het met me aanjager te maken heb?

Al mn zekeringen heb ik doorgemeten en die zijn in orde.

MVGR

chevyralf

Geplaatst door chevyralf (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Blaast hij op geen enkele stand meer ?

Als hij alleen nog op de hoogste stand werkt, dan zal je kachelweerstand kapot zijn, werkt hij helemaal niet meer, dan kan de stekker verbrand zijn ( slecht contact ) op de aanjagermotor zelf, werkt hij maar op een paar standen, dan kan ook het koperen plaatje slecht contact maken op de draaiknop ( bedienings paneel )

In het laatste geval werkt hij soms wel weer als je even op de draaiknop drukt, of hem niet op 1 of 2 zet, maar net even ervoor of erna.

Meet gelijk even op de stekker van de motor of je spanning en massa in orde is, als dat in orde is en hij nog niks doet, dan is de aanjagermotor zelf defect.

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.