Volkswagen Golf IV: Volkswgaen Radio Navigation System MFD geblokkeerd

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel

Hallo,

Ik ben vanochtend langs de volkswagen dealer in Naarden en geweest. Mijn accu was een paar dagen geleden leeg omdat ik een lampje had laten staan branden de hele nacht, Toen ik de auto opgestart kreeg moest ik een pincode invoeren of de radio navigatie te herstellen. Ik heb 2 maal de verkeerde pincode ingetoetst. Na een beetje te surfen op het net heb ik besloten naar een dealer te gaan.
Nou na een half uurtje te hebben staan wachten om de pincode te krijgen vanuit Duitsland heeft de volkswagen medewerker het twee keer ingetoets maar de radio navigatie systeem pakt het niet. De medewerker zegt nou helaas, wij kunnen er niks meer aan doen. Ga langs iemand die het voor je kan hacken !!!!
Ik heb hierna een bedrag van 45,93 euro betaald en heb een bonnetje gekregen met de seriecode van mijn radio navigatie systeem en de pincode.
Wat moet ik nou hiermee !!?!?! , ik vraag hierbij advies : wat te doen !!?!

Alvast bedankt,
M.

soesi

Geplaatst door soesi (0) PRO , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 10 jaar geleden

De normale gang van zaken om een radiocode op te vragen gaat/kan op 2 manieren:

1.Systeem uitlezen en dan met de testkast de radiocode opvragen, je krijgt dan via de online verbinding de code teruggestuurd en deze voer je dan in en dan zou de radio het weer moeten doen.
2.Nummer van radio invoeren (staat op de sticker van radio zelf) in programma Elsa (die seriecode zeg maar van radio en begint dan met vwz1z*******) en dan krijg je dezelfde radiocode teruggestuurd, dit zou eigenlijk gewoon moeten werken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.