Volkswagen Golf III : voorpijp vervangen golf 3 1.6 55 kw uit 1994

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1598 cc

hallo allemaal,
ik heb een vraagje...
ik ben vrij handig met het herstellen en vervangen van dingen aan de auto en doe bijna alles zelf alleen heb ik een vraag over het vervangen van de voorpijp.
heeft iemand ervaring hiermee qua gereedschap e.d.? ik kom i.v.m. de ruimte niet goed bij de bouten op het spruitstuk. zelfs niet met een goeie kleine ratel. moet ik er een verlengstuk voor gebruiken of speciaal gereedschap?
iemand die me kan en wil helpen met advies?

alvast bedankt

aalderik

aalderik

Geplaatst door aalderik (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Aalderik,

Met een kleine ratel kun je het wel vergeten, daar krijg je de bouten niet mee los.

Spuit ze van te voren eens in, dat helpt wellicht wat, normaal lukt het altijd met de normale maat doppendoos om ze los te krijgen, als het spruitstuk tussen motor en schutbord zit, is het vaak even pielen als je geen put of brug ter beschikking hebt.

Gr Stefan

aalderik (0), 13 jaar geleden

hallo stefan bedankt voor je antwoord, ik heb ze al ingespoten maar inderdaad er zit weinig ruimte om de ratel tussen te krijgen. ik werk hier voor de deur( heb de oprij blokken van de buurman.) maar de ene kant kan je nog redelijk bij de andere moet ik een vrij lang verlengstuk hebben. maar ga een deze dagen vervangen dus,hopenlijk gaat het goed.
ahahahahah! ;-)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.