Volkswagen Polo: votex afstandsbediening!?

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

hallo,

ik heb een afstandsbediening module van Votex. Deze wil ik inbouwen in een Polo uit 2004 (twee ronde koplampen). De dealer vroeg of ik handig was omdat er enige technische kennis voor nodig is. Op zich ben ik wel handig alleen is het probleem dat de dealer vertelde dat de module achterin de auto kan worden geklikt, maar in de gebruiks aanwijzing staat dat deze bij de zekeringkast voorin moet worden gebouwd. Wat is nu de juiste manier want aan de gebruiksaanwijzing heb ik nu even niets omdat deze beschrijft hoe deze voorin moet worden gebouwd.

groet,
Rob

robpolo

Geplaatst door robpolo (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

gewoon de beschijving aanhouden zoals deze nu is.... stap voor stap goed doornemen.

paul,

HVB (0), 17 jaar geleden

Ik heb vorige week ook zo'n module ingebouwd in mn golf 3. Die heb ik gewoon op de vacuumpomp achter in de bak aangesloten, dus het kastje zit ook in de achterbak. Kan zo, no problem. Ik weet niet of jouw systeem op lucht werkt of dat het gewoon electrisch is maar als de dealer in de bak zecht dan zal daar heus wel iets zitten waar je het op aan kunt sluiten.

robpolo (0), 17 jaar geleden

het is een electrische module, ik vind het alleen vreemd dat de dealer zegt dat het zo gebeurt is ("klik, klik achterin") en er in de beschrijving staat dat alles achter de zekeringkast moet (wat er wel arbeidsintensief uitziet)...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.