Volkswagen Bora: vw bora bj 2000 storing met stroom

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.900

hoi ik heb sins paar dagen een probleem met de bora . laats was ik aan sleutelen aan de auto ik wil hem aan zetten en in eens deed hij het niet meer had geen spanning meerop het dasboard alles uit .als of ik de accu los had.
vandaag reed ik weg en in eens weer zelfde probleem viel in eens uit weer geen spanning ik wilde hem starten en hij wilde wel starten maar hij starte niet door weet iemand waar ik naar kan kijken want moet namelijk zondag 1 juli 2012 vertrekken naar spanje met deze auto :O kloten zooi hoor graag wat van jullie

kevin-kokkelkorn

Geplaatst door kevin-kokkelkorn (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Bora? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

C.Jonker (0) PRO, 11 jaar geleden

accuklemmen er goed op?
Hoofdzekering(en) goed?
verbinding met kontakslot nog deugelijk? ( even kappen verwijderen )

kevin-kokkelkorn (0), 11 jaar geleden

hoi ik heb heb de accu al eens los gemaakt en weer vast gemaakt . op de accu heb ik wel drie groene zekeringen zien zitten maar weet niet of het die zijn . verder het kontaktslot zou het daar ook aan kunne liggen ?
hoe zou ik dat kunne controleren of het daar aan ligt
?

bedankt al voor de reatie groeten kevin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Bora of stel zelf een nieuwe vraag.