Volkswagen Golf III : VW Golf 3 Cabrio waarvan aanjager en ruitenwissers weigeren.

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Afgelopen winter is (naar mijn idee) door een lek in de cabriokap een vochtprobleem ontstaan waarbij de ruitenwissers en aanjager het ineens niet meer deden. Nu is de auto droog en deze lijkt nu waterdicht te zijn. Maar nog steeds doen de ruitenwissers en de aanjager het niet. De mistlampen zijn overigens halverwege de winter er ook mee gestopt. Ik heb al gekeken naar de zekeringen en de contacten van de bedrading nagekeken. Deze zijn allen, naar mijn idee, in orde. Nu vroeg ik me af of iemand een idee heeft wat het zou kunnen zijn. Heeft iemand een electiciteitsschema van de Golf 3 waarin de ruitenwissers en de aanjager staan weergegeven, zodat ik de boel even kan nakijken? Ik hoor het graag!
Sibren Kamstra

SibrenKamstra

Geplaatst door SibrenKamstra (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (965) PRO, 10 jaar geleden

Zekeringkast niet nat geworden ?

SibrenKamstra (0), 10 jaar geleden

nee, de zekeringen hebben we nagekeken en ze blijken nog in goede staat.

kaleido 1 (965) PRO, 10 jaar geleden

Snap ik , maar de kast als zodanig ook aan de achterkant bekeken , en heb je wel spanning op de desbetreffende zekeringen?
Spanning op de schakelaars al gecontroleerd ?
Meten is weten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.