Volkswagen Golf IV: vw golf bj 99 diesel automaat

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

help help ik heb een probleem met een golf 4 bj 99 diesel automaat.
als ik heel langzaam optrek schakeld hij goed ga ik snel optrekken dan schakelt hij heel slecht of niet en schieten de toeren naar 5000
het lijkt of hij niet weet wat hij moet doen , ik heb hem uit laten meten en de storing was snelheid toeren sensor geen of weinig spanning .
ik heb er 1 vervangen ( daar zaten 2 draaden bloot tegen elkaar half door gebroken meest voor de hand liggend om die te doen ) maar het probleem met snel optrekken heeft hij nog steeds.
moet hij nog gereset worden of zo omdat de storing in de computer blijft staan.
wie helpt mij uit dit probleem.

gr
henk den haag

henkdenhaag

Geplaatst door henkdenhaag (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

de Dokter (0), 11 jaar geleden

heb je niet eerst de draden geïsoleerd en daarna een proefrit gemaakt?
Is het transmissieolie peil gecontroleerd?

henkdenhaag (0), 11 jaar geleden

ja de draden heb ik geisoleerd maar hij deed het even en toen was het weer raak nu heb ik de toeren snelheid sensor vervangen ( dat bleek uit het uitlezen ) maar als ik het gas weer open gooi schakeld hij weer niet en de toeren vliegen omhoog.
maar is het niet zo dat de boord computer gereset moet worden.

gr
henk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.