Volkswagen Golf IV: Vw Golf Centrale Vergrendeling Schema

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 SDI

ik zou graag in mijn golf een setje voor klapsleutels willen inbouwen https://www.vidaxl.nl/p/150043/centrale-.... er is al centrale vergrendeling aanwezig voor met de sleutel. Is het mogelijk om deze module in mijn deur aan de bestuurderskant te zetten en hoe moet deze dan worden aangesloten, er zit een busseltje kabels maar ik weet niet welke voor wat is is daar een schema van?

Mvg Bram

Bram P

Geplaatst door Bram P (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

Tiguan (0) PRO, 9 jaar geleden

als het goed is zit er handleiding en inbouw schema bij, is wel universele schema

Bram P (0), 9 jaar geleden

ik zou het schema van de bedrading van mijn auto moeten hebben ik vind nergens een duidelijk schema van de bestaande centrale vergrendeling welk draadje wat is. in mijn deur zit een busseltje kabels naar het slot zou ik het op deze aan kunnen sluiten?

Tiguan (0) PRO, 9 jaar geleden

Hi Bram,

http://golf4.be/downloads/ABopCV.pdf

succes
tiguan

Bram P (0), 9 jaar geleden

zeer mooie gedetailleerde beschrijving heel erg bedankt[quote=Tiguan]Hi Bram,

http://golf4.be/downloads/ABopCV.pdf

succes
tiguan[/quote]

Bram P (0), 9 jaar geleden

ik heb inmiddels de module maar zit nog met een vraagje er zit geen handleiding bij en op internet zijn de draadkleuren anders waar moet ik nu rekening mee houden? draadkleur of positie van de draden in de aansluiting.
bij beschrijvingen op internet zit gele en geel zwarte omgewisseld met de oranje en de oranje zwarte moet ik gewoon kleuren volgen of positie van de draden?
en waar dienen de roze en de groene draad nog voor?
[url=http://postimg.org/image/y6beg8hnr/][img]http://s23.postimg.org/y6beg8hnr/DSC_001...[/img][/url]

MVG Bram

Bram P (0), 9 jaar geleden

nog 1 vraagje op de grijze conector van de stuurmodule zijn 2 groen/gele kabels aanwezig mag ik kiezen welke? en bij het knipperlicht zijn 3 zwart witte kabels aanwezig mag ik daar ook kiezen?[quote=Bram P]zeer mooie gedetailleerde beschrijving heel erg bedankt[quote=Tiguan]Hi Bram,

http://golf4.be/downloads/ABopCV.pdf

succes
tiguan[/quote]
[/quote]

Bram P (0), 9 jaar geleden

Beste,
ik heb een setje voor centrale deurvergrendeling besteld"" https://www.vidaxl.nl/p/150043/centrale ... skoda-audi "" voor mijn golf IV van 2000 zonder elec ramen, met centrale vergrendeling via sleutel.
Ik heb deze aangesloten via deze beschrijving http://golf4.be/downloads/ABopCV.pdf (draadkleuren en pinnummers duidelijk gecontroleerd). hij wilt maar niet werken.
dus wat heb ik gedaan.

aansturingsdraden:
witte draad ab module (lock signal) op geel blauw (pin8) op confortmodule.
wit-zwarte draad ab module (lock signal) op geel groen (pin6) op confortmodule.
gele draad ab moduleop massa.
geel-zwarte ab module draad op massaklem.

draden module:
rode draad ab module (met zekering) op 30a klem.
zwarte draad ab module op massaklem.

Dit allemaal aangesloten en uitgeprobeerd de module werkt want ik hoor de relais, maar de vergrendeling doet niets.
Dan ben ik maar eens gaan meten op mijn draden op de geel-groene draad (sluitdraad) staat een constante spanning 12v als ik op de afstandsbediening druk valt deze naar 0 en gaat deze terug naar 12, alsook de geel-blauwe (openingsdraad).
nu heb ik op aanraden van geprobeerd om de gele en de geel-zwarte draad van de massa te halen en de geel-groene draad te onderbreken via de wit-zwarte draad door de module naar de geel-zwarte draad, dit ook zonder resultaat.
Is het wel zeker dat deze negatief gestuurd is of is er ook de mogelijkheid dat het positief is?
Buiten deze draden zit er nog een groen-gele draad,blauw-gele draad, grijs-gele en een paars gele in mijn portier naar de vergrendeling, wat zijn deze draden?
Ze zijn allemaal zeer netjes gesoldeerd in de buurt van de comfortmodule met een krimpkous er over dus een slecht contact is er zeker niet.
Met de sleutel blijft het allemaal prima werken.
Ik hoop dat iemand mij hier bij kan helpen want ik weet het even niet meer.

MVG Bram

scoupie (0), 7 jaar geleden

Hoi Bram,

Is het nog gelukt met het aansluiten?
Ik krijg met deze setje alleen de deuren open, maar niet dicht :D

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.