Volkswagen Passat: VW passat 2003 automaat/tiptronic

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 96kw

Hallo,

Ik het volgende probleem met mijn 2003 96kw (tdi) passat met tiptronic automaat.

De tiptronic staat vast in een versnelling vooruit (ik denk z'n derde), kan nog wel achteruit rijden. Ik heb ook geen weergave in het display staan, deze is compleet zwart. Ik wel gelezen waarbij het display rood met zwarte cijfers/letters wordt.... Dit is bij mij niet het geval. Er is niks meer in "beeld".

Heeft iemand hier ervaringen mee? Het lijkt me iets electronisch te zijn. De storing is ook ineens gekomen? Zekeringen lijken allemaal ok.

Misschien heeft iemand hier nog tips om even te controleren?

Dank je,

Patrick

Genderen

Geplaatst door Genderen (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Benny Vee (0) PRO, 12 jaar geleden

Je zou kunnen proberen om de accuklemmen er even af te halen.
Helpt dit niet dan zou ik eerst storing laten uitlezen.

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Het enige wat je kan doen is het laten uitlezen en vertellen welke storing(en) erin staan, maar een meestal komt een elec. probleem van een bak van VW uit op een nieuwe versnellingsbak...maar voor hetzelfde geld is er iets mis met de keuzehendel pook dus eerst even laten uitlezen.

Genderen (0), 10 jaar geleden

Hallo,

Accupolen losmaken en even wachten was voldoende om het probleem op te lossen. Auto heeft hierna nog een jaar probleemloos gewerkt. Auto is hierna verkocht.

Groeten,

Patrick

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.