Volkswagen Caravelle: VW T5 in noodloop

Bouwjaar: 2004, Motorinhoud (cc): 2500

Al geruime tijd gaat mijn VW T5 als deze zwaar moeten werken in de noodloop. Er hangt dan een aanhanger aan. Zodra we in heuvelachtig gebied komen begint de ellende. Rij ik gewoon zonder aanhanger dan is er niks aan de hand.

Ik ben redelijk bekent met het probleem noodloop omdat mijn vorige VW bus T4 het zelfde probleem heeft. De VW garage wil mij graag een nieuwe turbo à €1800 aansmeren. Terwijl het vaak iets is rond de turbo. De vraag is welk onderdeel is het!

Guusje07

Geplaatst door Guusje07 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1395) PRO, 8 jaar geleden

Al eens uit laten lezen ?
Bij de dealer.

harry4203 (400) PRO, 8 jaar geleden

wat was bij de t4 de oplossing dan?? neem aan dat de diagnose van de defecte turbo niet zomaar uit de lucht komt vallen. ben ook benieuwd naar storingscodes. als het in, en uitlaattraject gecontroleerd is op lekkages, en ook het vacuumcircuit, dan is een defecte turbo bij deze klacht echt niet zo'n gekke gedachte.

jan T (10) PRO, 8 jaar geleden

turbo komt vaker voor hoor dan gaat de as niet soepel meer voor de regeling.
er zijn er die zeggen dat uitelkaar halen en met speciaal vet in vetten help maar heb daar niet zoveel goed ervaring mee en monteer gewoon een ruil turbo.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.