Volkswagen POLO 55 KW: waarschuwings toon.

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: wvwzzz9n, Motorinhoud (cc): 4, Vermogen (kw): 55

ik heb een polo 9n3 bj 2007 deze geeft drie luide singnaaltonen bij het aanzetten contact soms ook onder het rijden,geen waarschuwingslampje op display,olie/water enzv gecheckt.iemand een idee waar ik het zoeken moet .bvd

frans63

Geplaatst door frans63 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

djoeri (0) PRO, 5 jaar geleden

Is dit niet toevallig je buitentemperatuurmeter die waarschuwt dat het kouder is dan 4C, dit geeft ook een waarschuwings- piep en dat kan onder het rijden ook als de temperatuur weer even boven 4C komt en dan weer er onder dan gaat deze weer piepen. Of is het je servicemelding?

frans63 (0), 5 jaar geleden

voor zover ik weet zit er geen temperatuur indicatie in mijn polo,en geeft ook geen sevice indicatie aan op display,

frans63 (0), 5 jaar geleden

probleem opgelost: remvloeistof onder niveau weer bijgevuld zag op opeens onder het rijden het remlichtje oplichten

jaker (0) PRO, 5 jaar geleden

Hou het in de gaten,er kan ook lekkage aanwezig zijn.

frans63 (0), 5 jaar geleden

doe ik zekers.zal vandaag nog ff nalopen.

djoeri (0) PRO, 5 jaar geleden

Controleer je remmen op slijtage, daling van niveau kan ook duiden op slijtage van de remmen en eerder aangegeven lekkages. Remvloeistof hoor je normaal gesproken niet bij te vullen, alleen na verhelpen van lekkages en ontluchten systeem of verversen van de vloeistof bij onderhoud.

frans63 (0), 5 jaar geleden

de polo moet dit jaar nog voor apk zal het ff aangeven thnks.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.