Volkswagen Golf IV: Welke onderdelen meenemen voor monteur

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI 90 pk

Hallo,


Ik wilde graag het volgende weten:
Omdat ik twee linkerhanden heb, ga ik langs een monteur (particulier) om mijn distributieriem etc. van mijn auto te vervangen. De monteur vroeg of ik alvast de spullen wilde halen, zodat hij meteen aan de slag kan.

Hij bedoelt uiteraard de distributieriem. Maar toen ik naar de lijst van auto-onderdelen kijken, vliegen de poelies, multiriemen, rollen en pompen mij langs de oren.

Hoe moet m'n boodschappenlijstje eruit zien als hij al 't nodige moet vervangen zodat m'n wagentje er weer tegenaan kan gaan?


Mvg,

Misj

DrSok

Geplaatst door DrSok (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 15 jaar geleden

Ga langs een brezan.... zij zoeken alles voor je uit..

Gr. paul

DrSok (0), 15 jaar geleden

Maar wat moet er zoal vervangen worden dan?

trucker0werner (0) PRO, 15 jaar geleden

d-riem
m-riem
spanrol d-riem
geleiderol d-riem
waterpomp
koelvloeistof

spanrol en geleiderol kunnen meerdere zijn

verder zijn er ook een set waar alles in zit. dit is zonder waterpomp.
je hebt hem met 1 spanrol en 3 geleiderollen
maar je hebt ook met 2 geleiderollen en 2 spanrollen.
Mot.595001- dit is de laatste deel van de chassisnummer. zit je hierboven dan moet je de ene hebben met 2 geleiderollen en 2 spanrollen
de totale onderdelen prijs ligt dus tegen de 230 voor de set en 60 voor de waterpomp totaal plus btw is 350euro aan onderdelen. dit kan ook meer zijn dit ligt puur aan de prijs die de winkel aanhoudt.

maar zouals paul al zegt ga langs een onderdelen leverancier voor de auto onderdelen. hij noemt brezan. voor mij is het weer een andere in de buurt, echt broekhuizen zit niet daar boven in nederland als ik me goed herinder. verder kan een bedrijf (particulier volgens mij niet) ook bij aps halen

anders moet je tegen hem eerlijk zijn en dat je niet weet wat en waar je het moet halen. hij zal dan voor je wel iets regelen zodat hij wel de onderdelen heeft.
anders dealer je betaalt ook iets meer maar je hoeft alleen je auto daar een dag neer te zetten zonder dat jezelf iets moet regelen

autobedrijf van breugel (0) PRO, 15 jaar geleden

als alles goed gaat dan heb je alleen, distributie set nodig inclusief span en looprollen en waterpomp en koelvloeistof.
eventueel multi riem en spanners.

groet
Bart

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.