Volkswagen Touran: Xenonverlichting en elektrische buitenspiegels Touran 2005

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine

Graag advies betreffende het volgende: een kennis heeft een Touran uit 2005 met heldere Xenonlampen, nu moet bij het rijden in Engeland een gedeelte van de koplampen worden afgeplakt, maar dit is bij xenon niet mogelijk (te heet), wat is een andere optie om toch in Engeland te kunnen rijden, zonder dat men de tegenliggers verblind?
Is het mogelijk om elektrische buitenspiegels handmatig en en uit te klappen wanneer de elektrische bediening weigert?, en is dit schadelijk voor de elektronica?

Fullbright

Geplaatst door Fullbright (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Touran? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 16 jaar geleden

fullbright

wat wordt heter ? 55w H7 of een 35w xenonlamp ? koplamp kun je dus gerust afplakken.

Gr. paul

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

je kunt de verlichting van de auto volgens mij laten coderen bij de dealer voor engeland dan hoef je niks af te plakken

Fullbright (0), 16 jaar geleden

Wie weet een deskundig antwoord op het probleem met de elektrische spiegels?

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

als je ze electronisch in kunt klappen en dit weigerd moet je ze niet handmatig inklappen om verdere schade te veroorzaken wat je kunt doen is hem laten uitlezen om te kijken wat er aan de hand is vermoedelijk schakelaar stuk van welke maand van 2005 is de auto?er zit immers twee jaar garantie op de auto

gr.marco

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Touran of stel zelf een nieuwe vraag.