536 bezoekers online

Volkswagen Golf VI: Zekering kast

Bouwjaar: 2009, Brandstof: diesel

Geachte panel leden,

Wie kan mij helpen aan een overzicht van het zekeringen kastje in mijn VW Golf 6 omdat mijn 12Volt aansluitingen niet meer werken

G.Forrest

Geplaatst door G.Forrest , lid sinds 6 jaar geleden

3 Reacties

0

ricky, 5 jaar geleden

Dat staat als het goed is gewoon in het klepje zelf of in serviceboekje en anders moet je de zekeringen 1 voor 1 doormeten welke er stuk is, het is iig een grote zekering.

0

G.Forrest, 5 jaar geleden

Beste Ricky,
Dat begrijp ik , maar als ik geen serviceboek heb zou het "misschien"mogelijk kunnen zijn om een copy te kunnen krijgenvan de afbeelding van het zekeringenkastje en de nrs van de zekeringen waar voor ze er zitten

0

ricky, 5 jaar geleden

Oke ik wist niet dat je geen boekje had. Ik heb nu ook geen zekering overzicht bij de hand (misschien iemand anders wel) maar je kan ook even Googlen op bv fusebox Golf 6 oid, zal denk best iets te vinden zijn. En anders dus meten over de zekeringen. Dus spanningszoeker massadraad op metaal auto en dan meten met contact aan op de contacten van de zekeringen, het lampje moet gaan branden opp beide contacten van de zekeringen, zo niet dan die zekering stuk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.