Volkswagen Golf VI: VCDS aanpassing werkt niet

Bouwjaar: 2012, Motorcode: 2.0TDI

Ik zat een beetje te 'spelen' met VCDS. (officiele HEXCAN kabel).
Als ik het comfort knipperen aanpaste van standaard 3 naar bv 4 of 5, nam de computer de waarde wel over (bij teruglezen), maar toch bleef hij maar 3 keer knipperen.
Wat mis ik?
Ik was eigenlijk op zoek waarom de coming-home, leaving home niet werkt, terwijl ik dat op het dashboard wel kan instellen.
Bij mijn Golf V werkte dat prima. Werkt dat bij Golf VI anders? Ik las iets dat je een keer met de lichten moet knipperen bij het thuiskomen, maar dit helpt niet, en om eerlijk te zijn, vind ik het ook een raar verhaal.

dutch123

Geplaatst door dutch123 (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

johndoornbosch (0) PRO, 9 jaar geleden

De auto is te oud, deze rijd nog op steenkool....

dutch123 (0), 9 jaar geleden

Ben er achter hoe je coming-home, leaving home aanzet: even het grootlicht aanzetten als de auto net uit is gezet. Het staat van ook wel in mijn (duitse) instructieboekje. RTFM...
Nu het VCDS probleem nog.

vwer (0), 9 jaar geleden

Dat kan je ook met vagcom instellen dat je niet met je grootlichten moet seinen maar gewoon met het stil leggen van de motor,vind ik veel handiger.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.