Volkswagen POLO: Zekerring km teller brand door

Bouwjaar: 2001, Brandstof: LPG, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 55

Hallo,

na het probleem met mijn snelheids sensor te hebben opgelost (http://www.problemcar.nl/nl/particulier/... springt er nu om de haverklap een zekering uit (zekering nr 28; 5amp). De auto rijd gewoon door, alleen de snelheids meter (samen met dagteller en km teller) werkt niet meer. Als ik vervolgens de auto weer wil starten, slaat deze wel aan maar stop na 1 a 2 seconden gelijk weer.
Co waarde en lambda waardes zijn allemaal goed.

Ik hoop dat iemand mij ook met dit probleem kan helpen.

dennisjansen0

Geplaatst door dennisjansen0 (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

voyager (0), 7 jaar geleden

Er is ergens toch een kortsluiting. Wat is veranderd aan de elektra? Ergens een kabel klem gezet?Controleren welke stroomverbruikers nog op die zekering aangesloten zijn.

dennisjansen0 (0), 7 jaar geleden

Ik was al bang voor zoiets voyager!
Er is niks veranderd aan de bekabeling sinds het vervangen van de snelheidsensor. Ik ben inmiddels al op zoek naar een andere zekeringkast, die ziet er ook niet helemaal jofel uit! Hoop dat ik tot die tijd nog het een en ander om kan leggen, zodat ik in ieder geval kan blijven rijden!

Bedankt voor je reactie in ieder geval, mocht iemand nog meer tips, ideeën, suggesties hebben, dan hoor ik die graag!

kaleido 1 (1860) PRO, 7 jaar geleden

Maar wat heeft dit te maken met co en lambda ?

dennisjansen0 (0), 7 jaar geleden

Op zich niks, behalve dat het motorlampje bij de eerste keer uitvallen ook gelijk aangaat en daarna niet meer uit is geweest.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.