Volkswagen beetle: zetelverwarming VW beetle

Bouwjaar: 2005

Zetelverwarming module is vervangen maar werkt nog steeds niet. Zitten er ergens soms nog verborgen zekeringen ? of iemand een idee waar ik nog moet kijken , of wat dit nog kan zijn ?

cdadanny

Geplaatst door cdadanny (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen New Beetle? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Benny Vee (0) PRO, 14 jaar geleden

Heb je wel gemeten of er spanning komt.
Schakelaar kun je ook doormeten of misschien wisselen met andere kant.

bill almere (0), 14 jaar geleden

Ik heb ook in mijn auto een paar keer de stoelverwarming stuk gehad. Bij mij was de oplossing: stoel eruit, dan kun je de verwarmingselementen van de zittting en leuning doormeten aan de onderzijde van de stoel. Deze staan in serie. De twee dunne draden die op het aansluitblokje zitten zijn waarschijnlijk van de gordel, maar daar heb je toch niets mee te maken.
Als hier een onderbreking zit moet je de bekleding loshalen. Ik heb toen het defecte gedeelte doorgesoldeerd. Was makkelijk te zien aan de zwarte roetplek op het stof. Wat je normaal gesproken zou moeten doen is het gehele "matje"vervangen.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Soms is het een kunst om de stoel weer goed in elkaar te krijgen, dan bedoel ik de stangetjes die erdoor lopen,zodat het stof of leer weer mooi strak komt te zitten.

Als er wel spanning op komt te staan bij de stoel kan inderdaad het verwarmingselement onderbroken zijn waardoor hij dus niet meer werkt,

Meten = weten

Highway (120) PRO, 10 jaar geleden

Forum » Topic » Post Volkswagen » zetelverwarming VW beetle » Post #689783
Report by cdadanny
deze auto bestaat niet meer en hiermee kan de zaak worden gesloten .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen New Beetle of stel zelf een nieuwe vraag.