Volkswagen Golf: Zwart/Blauwe rook Golf 4 ( Automaat )

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI

Sinds kort hebben wij een VW Golf 4 1.9 TDI uit 1998..
Tot 2 weken terug geen problemen mee gehad, maar nu komt er telkens als ik gas geef een zwarte/blauwe rook uit de uitlaat.
Ook hoor ik een zuigend geluid, er is geen vermogen verlies alleen hij verbruikt wel meer.
Ik durf er nu al niet meer mee te rijden, bang dat ik verdere schade aanricht ( en ik schaam me kapot met al die rook achter me )

Nu heb ik al meerdere dingen gehoor :Turbo kapot, turboslang niet goed aangesloten, luchtmassameter kapot..
Kan iemand mij hier verder mee helpen en me vertellen wat het echt kan zijn? Of iemand die in de buurt van Hoogerheide woont/werkt en de auto kan uitlezen?Heb al naar verschillende VW dealers gebeld maar die hebben pas over een maand tijd?!!?

Alvast onwijs bedankt !!

Groeten

VWGolf4

Geplaatst door VWGolf4 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

P. Kelder (0) PRO, 16 jaar geleden

jessica

jou probleem is op dit forum het meest besproken, waarschijnlijk zegt jou dit niets maar de regelklep van de EGR blijft hangen. voor meer info maak gebruik van de zoekfunctie > home| voorwaarden| zoeken < dit probleem is heel simpel en binnen 30 min te verhelpen.

Gr. paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.