Volvo 850: Abs lampje blijft branden, knipperlichten werken niet meer

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2500 (12)

Mijn 850 estate heeft de laatste tijd een probleem met de ABS en de knipperlichten. Voorafgaand aan het starten branden alle controlelampjes, ook die van de ABS. Tijdens het starten gaan de meesten uit, ook die van de ABS, maar dat lampje gaat vervolgens vrijwel direct weer aan. Bovendien werken de knipperlichten dan niet en dat is 'lastig'. Hoor graag of er meer mensen zijn met dit probleem en of er een oplossing is. Hartelijke groet, Michel

Michel7751

Geplaatst door Michel7751 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 850? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

volvodepauw (0) PRO, 10 jaar geleden

Meestal is dit uw contactslot(elektrisch blokje achter uw slot)dat teveel speling heeft
Probeer eens om uw sleutel een beetje terug te draaien(bij draaiende motor)anders blokje vervangen

Michel7752 (0), 10 jaar geleden

Hallo Pascal,
Een zeer late reactie, maar bij deze toch even de terugkoppeling. Jouw oplossing werkt inderdaad feilloos, heel erg bedankt. Het slot ga ik niet meer vervangen, ik ga namelijk op zoek naar een S60 en ik ga mijn 850 verkopen. Ik ga nu op zoek naar een zwarte auto met beige lederen bekleding of blauwe auto met beige lederen bekleding en dan niet te hoog in de kms. Langzaam maar zeker worden die steeds beter betaalbaar ;-) Nogmaals dank voor je hulp!
Hartelijke groet, Michel

Ruud10657 (0) PRO, 10 jaar geleden

Daar hoef je het slot niet voor te vernieuwen! Onderste kap onder het stuur eraf schroeven. Stekker los trekken en contactblokje vernieuwen. Contactblokje zit met twee torxschroeven vast. Kost ca 30 euro bij volvo.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 850 of stel zelf een nieuwe vraag.