Volvo 850: verwarming valt uit. blaast niks meer tot herstart motor, mischi

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4

na het op contact zetten blaast de cv zoals ingesteld warme lucht,links rechts met auto airco bediening ,na enkele minuten houd hij er mee op.
als ik geluk heb blijft hij gaan 200km lang of stopt weer na een minuut, iedere keer met op contact zetten is het de vraag of hij begint te blazen.de alarm lamjes op het kachelpaneel branden dan en geven dus storing aan.
heb al drie keer het kachelbedieningspaneel vervangen .sloop, maar dat helpt ook niet.volgens hun ligt het aan de
aanjager,als deze in het dashbord ligt heb ik een probleem. hoe kom je er bij en waar zit dat onderdeel.
het blokje in het stuurslot zal het niet zijn wat contact maakt, de lampjes geven de storing aan en deze zouden het anders ook niet meer doen als de voeding weg valt denk ik.
hoe kom ik erbij in het dashbord ?

Frits volvo 850

Geplaatst door Frits volvo 850 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volvo 850? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Highway (155) PRO, 10 jaar geleden

aanjager motor zit onder het handschoenkastje. Wat voor aircobedieningspaneel heb je? Deltamail of Volvo. Beiden zijn uit te lezen bij Volvo knipperen dan 2 groene lampjes. Deltamail weet ik niet.

Frits volvo 850 (0), 10 jaar geleden

na het advies om de aanjager onder het dahsbord uit te bouwen, 3 schroeven onderkantplaat los, dasbordklep los draaien, bak eruit van dashord kun je aan alle strer schroeven, haal de aanjagermotor er uit en maak deze schoon. draai de sterschroef op het afdekdeksel bijna los en tik dan
met een hamertje het geheel eruit. kloppen met hamer op de wanden geeft al veel schoonmaak, uitblazen hogedruk , olie op as bij mij en hij werkt
weer goed, als hij nu weer uivalt vervang ik hem en koop niet 3 keer voor niets een nieuw bedieningspaneel dasbord!!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volvo 850 of stel zelf een nieuwe vraag.